2017, any del centenari de l’Orfeó Sarrianenc

capçalera web


L’Orfeó Sarrianenc celebra enguany el seu centenari, i ho vol celebrar de la millor manera… cantant!

És per això que hem volgut unir les veus de les dues principals entitats que la formen, l’Orfeó i l’Orfeó jove, constituint un cor de més de cinquanta persones per encarar un projecte ambiciós que ens omple d’il·lusió.

El fantasma de l’òpera, d’Andrew Lloyd Webber, és un fantàstic musical del que nosaltres en volem interpretar una selecció en forma de suite, arranjada per cor, adaptada en català i acompanyada per conjunt musical.

És també per això que et volem convidar a participar amb nosaltres, i unir-te al cor per ampliar-lo i poder assumir una obra d’aquestes dimensions.

Per participar-hi demanem cantaires de totes les cordes, que tinguin un previ vagatge coral i/o formació musical per poder seguir els assajos setmanals que fem els dijous de 20h a 22h al centre parroquial de Sarrià. Un diumenge de cada mes unirem les nostres veus Orfeó i Orfeó Jove per treballar conjuntament fins la fita de la estrena del mes d’octubre de 2017.

Orfeons


Sense cap compromís pots adreçar-te a nosaltres per participar omplint el següent formulari o també venint a un assaig per poder-nos escoltar.

El passat diumenge 21 de febrer ja vam poder fer el primer assaig conjunt, i aquí us en deixem un petit tast.