Notícies

14 octubre 2017

10 ANYS DE SARRIÀ CAMINA!


Enguany es compleixen 10 anys de la primera excursió conjunta entre el Centre de Sarrià i el Centre Excursionista els Blaus. L’experiència va néixer amb la vocació d’aplegar les sortides de caire popular que feien ambdues entitats en una proposta engrescadora a gent no avesada a caminar i per descobrir aquell patrimoni natural i cultural que només es pot conèixer o assaborir anant a peu.

Celebrarem aquests 10 anys tornant als orígens, repetint la primera excursió a l’indret de la Rierada, salt d’aigua proper a la masia de Can Castellví, del terme de Molins de Rei. En aquella ocasió vam iniciar l’itinerari a La Floresta i després d’assolir vam recular fins a Valldoreix. Aquesta vegada seguirem tota la vall de Can Castellví fins a Molins de Rei.

Feliç aniversari caminaires!

Més informació i inscripcions a l’interior

4 octubre 2017

COMMEMORACIÓ DEL CENTENARI DE L’ORFEÓ SARRIANENC


Dissabte 7 d’octubre, a les 19,15h, a la plaça del Consell de la Vila


Cent anys al servei de les persones, de l’art i de Catalunya


La creació l’any 1914 de la Mancomunitat de Catalunya, primera institució d’autogovern des del 1714, va suposar el reconeixement de la senyera com a bandera de Catalunya i l’inici del seu ús com a símbol del país.

La senyera va arribar a Sarrià el 7 d’octubre de 1917, quan va ser hissada per primer cop a la Casa de la vila. Els cants de l’Orfeó Sarrianenc la va acompanyar. Va ser la primera vegada que l’Orfeó actuà en pública, el moment del seu naixement.

2 octubre 2017

FESTA MAJOR DE SARRIÀ – JUGUEM CANTANT


Dimarts 3 d’octubre, a las 17,30h, al Centre de Sarrià

Iniciació al cant coral per a infants de 5 a 9 anys

Amb la possibilitat de fer aquesta activitat al llarg del curs


2 octubre 2017

FESTA MAJOR DE SARRIÀ – TALLER DE IOGADilluns 2 d’octubre, a las 19,30h, al Centre de Sarrià (sala Pica d’Estats)

Iniciació a la relaxació i el ioga

Sessió de prova per a una activitat que dura tot el curs


2 octubre 2017

FESTA MAJOR DE SARRIÀ – COMMEMORACIÓ DEL CENTENARI DE LA PRIMERA ACTUACIÓ DE L’ORFEÓ SARRIANENC


Dissabte 7 d’octubre, a les 19,15h, a la plaça del Consell de la Vila

Cent anys al servei de les persones, de l’art i de Catalunya


La creació l’any 1914 de la Mancomunitat de Catalunya, primera institució d’autogovern des del 1714, va suposar el reconeixement de la senyera com a bandera de Catalunya i l’inici del seu ús com a símbol del país..

La senyera va arribar a Sarrià el 7 d’octubre de 1917, quan va ser hissada per primer cop a l’ajuntament de la vila. Els cants de l’Orfeó Sarrianenc va acompanyar-la. Va ser la seva primera actuació pública, el seu naixement.