Disseny del programa


Jovempren capçalera

El disseny i organització del programa el realitzem conjuntament i amb l’assessorament dels responsables del CoworkinGràcia amb qui venim col·laborant des de fa 4 anys.

Contem també amb la col·laboració dels serveis de l’Ajuntament de Barcelona, tant a nivell dels Districte de Sarrià-Sant Gervasi, com de la seva agència Barcelona Activa.

Contem igualment amb la col.laboració del Departament d’Ensenyament gracies al treball dels seus tècnics per la valoració dels projectes presentats al concurs Jovemprèn i participant en el jurat del premi, participació que també demanem a la Direcció General de Joventut.

Espai de formació

Volem dedicar el nostre espai de formació a desenvolupar sessions d’informació i debat entre els nostres joves aportant idees i experiències que els hi puguin ser útils pel seu futur professional. En l’edició 2016 del programa preveiem les següents sessions:

a) Saps fer un Curricul.lum Vitae? Quines son les competències que demana el teu curricul.lum?. Tria entre diferents models

b) De la teva idea de negoci al pla d’empresa. Tens idees però no saps com portar-les a la pràctica? Funcionaran? Tens idees innovadores?

c) Els ensenyaments i la pràctica esportiva com a formació professional

d) El lideratge. Tècniques i habilitats per garantir l’eficàcia professional

e) Les titulacions de monitor i director de lleure. Coneixements, pràctiques i possibilitats professionals

f) Motius i oportunitats pel treball a l’estranger