Inscripció a la X Pujada a Sant Pere Màrtir el 28 de juny

 
Per participar en les excursions de Sarrià camina! cal tenir ganes de gaudir de tot allò que ofereix cada itinerari, segons hagi estat planificat pels organitzadors, i de la companyia de tots els caminaires que participen en cada sortida. Així mateix, i malgrat és una activitat organitzada per entitats sense ànim de lucre, hi ha unes despeses mínimes que cal assumir:

a) Desplaçament -anada i tornada- fins al punt d’inici i des de el punt final de l’itinerari a peu. Podrà ser en transport públic (cada participant assumirà el seu cost individualment) o en cotxes particulars. En cas de desplaçament en cotxes particulars cal que en el formulari d’inscripció especifiqueu si disposeu de cotxe i podeu oferir places per a altres participants o no disposeu de cotxe i demaneu lloc.

b) Costos d’avituallament que es proporcioni, en les ocasions que se’n reparteixi

c) Preu de l’assegurança obligatòria per activitats físiques en el medi natural:

  • la contractació d’aquesta assegurança és obligatòria. Des de l’organització s’ofereix la contractació de l’assegurança temporal per al dia de l’excursió de la Federació d’Entitats Excursionista de Catalunya. Per això cal especificar en el text del missatge el DNI. El preu d’aquesta assegurança és de 4,5€.
  • les persones que tinguin la tarja anual de la Federació tenen l’assegurança coberta. En aquest cas hauran d’especificar el núm de la tarja en el text del missatge
  • els socis del Centre de Sarrià tenen aquesta assegurança coberta amb la quota anual de l’entitat.